Cautare

244 de rezultate pentru "unda popp" (3.54 secunde)
Unda de soc provocata de Brexit a ajuns si pe Wall Street. Fed este gata sa furnizeze lichiditati in caz de presiuni pe piata.
Si vicepresedintele Razvan Lupu este pe aceeasi "lungime de unda" cu Balau, acesta afirmand ca Gaz Metan Severin are forta sa termine en-fanfare acest sezon.
Oficialii clubului Kuban Krasnodar s-au declarat multumiti de evolutia echipei de pana acum, dar vor mai mult pentru sezonul viitor, motiv pentru care i-au dat "unda verde"
Tenismanul Adrian Ungur a primit din partea Federatiei Internationale de Tenis (ITF) un loc pe tabloul principal de simplu la turneul de tenis din cadrul Jocurilor Olimpice de la Londra, el urmand sa participe si la dublu, alaturi de Horia Tecau.
Ciudat este faptul ca Federatia Romana de Handbal a dat unda verde acestui meci intr-o sala care nu are avizul necesar de la pompieri, mai precis sala cu pricina este in aceeasi situatia in care s-a aflat si Sala Polivalenta din municipiul Calarasi, la finele anului trecut.
De altfel Google a anuntat deja ca in cel mai scurt timp va da unda verde acestora. 3. Pagini Business/Brand Brandurile isi doresc sa fie acolo unde sunt si multimile.
Actele normative care reglementeaza trecerea Romaniei de la televiziunea analogica la cea digitala sunt in circuitul de avizare de la ministere iar un termen in care acestea vor primi unda verde nu poate fi estimat, a declarat ministrul comunicatiilor Valerian Vreme, care a participat si el la conferinta "International Digital Forum".
Bazandu-se pe cercetarile anterioare efectuate de James Clerk Maxwell, autorul teoriei electromagnetismului, care "prezicea" matematic existenta undelor electromagnetice, Hertz a reusit sa descopere undele radio, o forma a radiatiei electromagnetice cu lungimi de unda prea lungi pentru a putea fi observate cu ochiul liber.
Versiunea actuala a lentilei functioneaza la o anumita lungime de unda, dar oamenii de stiinta spun ca ea poate fi proiectata pentru a fi utilizata pe un spectru mai larg.
RCS&RDS (care ofera si servicii de cablu TV, internet si telefonie fixa) anunta ca si abonatii sai la serviciile de internet prin fibra optica pot accesa gratuit internetul in zonele unde sunt hotspoturi Wi-FI instalate, inclusiv in Centrul Vechi.
Din proiectul Subcarpati fac parte Bean MC, Vali Umbra, DJ Power Pe Vinil, VJ Andri, iar printre artistii cu care acestia au colaborat se numara Georgiana Manaila, AFO, Gnom, Mara, Brio, Chimie, Unda Comuna si DJ Limun.
- Este transparenta, dar poate fi vizualizata ca "refractia luminii" sau ca "unda calorica‘; - Se deplaseaza vibrator/ondulator; - Poate fi demonstrata vizual, termic, electric sau prin sonorizare.
pe ce lungime de unda sa deschid radioul. Pe SmartFM sau pe Radio ZU? Emisiunea matinala de la Smart FM este intre orele 8:00-11:00, iar Mihai Morar si Daniel Buzdugan trancanesc la Morning ZU, in fiecare dimineata, de luni pana vineri, intre 06:30-10:00.
E in Ardeal un sat cu pomi batrani,/ in care-s treji ai mei, ca o padure,/ rarita an de an in legea ei,/ de apriga nemernica secure,/ La el ma-ntorc, atat cat imi sta -n putere/ cu aceeasi calda bucurie,/ ca la un tarm in care bate unda/ de sange batranesc si apa vie./ De necuprins in cuvinte:
/ Se-arunca-n valul apei adormit / Cu unda de pacate-mpovarata / Si-n salcii se ascund caci s-a ivit / O luna curioasa, cat o roata.
Apa ce-si zbatea in rastimp unda gadilata de vant sterge pe rand, cu calm ca in reluarea unui vis literele rand pe rand.
Zilele trecute, judecatorii de la sectorul 1 au dat unda verde bancii sa inceapa procedurile de executare silita. Daca in urma somatiilor patronul OTV nu-si achita obligatiile, institutia financiara ii poate scoate la vanzare mare parte din bunuri.
Judecatorii, insa, marcheaza puncte sistematic, poate si pe baza faptului ca presiunile europene au facut ca mecanismele actului de justitie sa capete o unda de celeritate care n-a caracterizat justitia.
Cineva va incurajeaza si se dovedeste a fi pe aceeasi lungime de unda cu dumneavoastra. PESTI 19.02-20.03: Va bucurati de mai multa liniste doar in intimitatea casei dumneavoastra.
Efectele lor benefice se datoreaza radiatiilor infrarosii cu lungime de unda lunga pe care cristalele de turmalina le emit ca urmare a incalzirii la contactul cu pielea corpului.
google-analytics.com